Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ποια νησιά των Κυκλάδων πρέπει να επισκεφθείτε!

Αν και το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με κακοκαιρία και βροχές δεν σημαίνει ότι ακόμα δεν προλαβαίνουμε να ξαπλώσουμε κάτω από το καυτό ήλιο και να κάνουμε μια δροσιστική βουτιά στα νησιά της Ελλάδας μας. Τώρα που αρχίζουμε και βιώνουμε τη πραγματική ζέστη του καλοκαιριού και η θερμοκρασία αυξάνετε μέρα με τη μέρα αξίζει να κλείσουμε τα ακτοπλοϊκά μας εισιτήρια και να σαλπάρουμε προς τον έναν και μοναδικό προορισμό, τις Κυκλάδες. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με νησιά των Κυκλάδων που αξίζει να επισκεφθείς στις φετινές σου διακοπές. 

  • Σαντορίνη

Φημισμένη για το ηλιοβασίλεμα και το κρασί της, η Σαντορίνη είναι ένα νησί του Αιγαίου που κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από όλη την υδρόγειο και μάλιστα δικαιολογημένα. Το νησί αυτό δεν απογοητεύει κανένα γούστο καθώς είναι ο top προορισμός για τα ρομαντικά πνεύματα, τους λάτρεις του καλού φαγητού, τις οικογένειες και όσους αναζητούν την περιπέτεια. 

Αν ψάχνετε ένα νησί γεμάτο παραλίες με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά η Σαντορίνη είναι το ιδανικό νησί για εσάς. Στο νησί αυτό θα βρείτε οργανωμένες παραλίες για να απολαύσετε μόνοι σας, με τη παρέα σας ή και με την οικογένεια σας ένα  ποτό δίπλα στο κύμα ή και ανοργάνωτες παραλίες με λιγότερο κόσμο για να θαυμάσετε την φυσική ομορφιά του νησιού με την ηρεμία σας. 

Αν αντίθετα θέλετε να αναζωογονηθείτε ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας η Σαντορίνη δεν θα σας απογοητεύσει. Η υπηρεσία Santorini boat rental https://santoriniboatrental.gr/ σας δίνει την ευκαιρία να νοικιάσετε ένα σκάφος και να μετατρέψετε τις διακοπές σας σε μια live action ταινία. Νοικιάζοντας ένα σκάφος από τη Santorini boat rental μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις δύσβατες και κρυφές παραλίες του νησιού, να παρτάρετε με τη παρέα σας ή και να επισκεφθείτε από κοντά το πασίγνωστο ηφαίστειο της Σαντορίνης. 

Ταξίδι γευσιγνωσίας, εξωπραγματικά τοπία χαλάρωση και μια δόση περιπέτειας βρίσκονται όλα στη Σαντορίνη.  

  • Αντίπαρος

Η αύρα και η αυθεντικότητα του νησιού θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Είναι ένα πολύ μικρό νησί κάτι το οποίο μας εξυπηρετεί καθώς μπορούμε  πολύ εύκολα να το εξερευνήσουμε είτε με τα πόδια είτε νοικιάζοντας ένα ποδήλατο. 

Όσο αναφορά τις παραλίες της είναι η μια πιο μαγευτική από την άλλη και τα νερά όλων τους είναι πεντακάθαρα αφήνοντας μέχρι και τον πιο επιλεκτικό επισκέπτη δίχως παράπονο. 

Η Αντίπαρος είναι ένα γαλήνιο και ήρεμο νησί κάτι το οποίο την έχει μετατρέψει και στον προορισμό πολλών διάσημων και μάλιστα όχι μόνο Ελλήνων αλλά και ατόμων που προέρχονται από το εξωτερικό.

Η Αντίπαρος διατηρεί την παράδοση και μέχρι και σήμερα βλέπουμε κάτασπρα σπίτια με την γνωστή ελληνική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο Αιγαίο και κλέβει κάθε βλέμμα.