Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παρουσία Χαρίτση τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Καναλακίου (Φωτό- βίντεο)

Σε πανηγυρικό κλίμα έγιναν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Καναλακίου, που η κατασκευή του είχε βαλτώσει από το 2004.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον υπουργό εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ενώ στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας.

Ο οικοδεσπότης, δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας αναφέρθηκε στην ιστορία της κατασκευής του γυμναστηρίου και στην προσπάθεια του να ολοκληρωθεί το έργο και να μην χαθούν τα χρήματα που είχαν ήδη δοθεί. Σε αυτήν την προσπάθεια ήταν αρωγός η περιφέρεια ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης βρήκε τα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το έργο. Ο δήμαρχος της Πάργας ευχαρίστησε δημόσια τον Αλέξη Χαρίτση και του ζήτησε να βρεθούν τα χρήματα ώστε να σωθεί ένα αρχοντικό στην Πάργα και να μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο. Ο υπουργός Εσωτερικών στον χαιρετισμό του δεσμεύτηκε ότι και αυτό το έργο θα υλοποιηθεί.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ευχαρίστησε και αυτός τον Αλέξη Χαρίτση καθώς ότι είχε υποσχεθεί το υλοποίησε και αναφέρθηκε όχι μόνο στο γυμναστήριο του Καναλακίου , αλλά και σε αυτά της Άρτας και Φιλιππιάδας καθώς και την υλοποίηση του έργου για να ενωθούν τα χωριά του Σουλίου με την Εγνατία.

Ο υπουργός Εσωτερικών στον δικό του χαιρετισμό τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλεύεται όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και να μην αφήνει ούτε ένα ευρώ που να μην πηγαίνει σε έργα που είναι χρήσιμα για τον λαό. Αναφέρθηκε στον Φιλόδημο που πραγματικά έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ στους δήμους, επισημαίνοντας ότι δεν ξεχωρίζει τους δήμους σε ημέτερους και άλλους και αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο έργο για την ύδρευση των παραλιακών χωριών του νομού Πρέβεζας.

Στο τέλος απηύθυνε χαιρετισμό και ο υφυπουργός εργασίας και βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός έργα που έγιναν και που θα γίνουν.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα στιγμιότυπα των εγκαινίων.

Για να δείτε Φωτογραφικό Υλικό Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ