Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά: Αβίαστο γέλιο στην παράσταση “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”

Κράτησαν την υπόσχεση τους ο Σπύρος Πούλης και οι άλλοι ηθοποιοί της παράστασης και πρόσφεραν αβίαστο γέλιο καθόλη την διάρκεια της παράστασης “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω” που ανέβηκε χθες το βράδυ στην Παραμυθιά, στον χώρο της Κατασκήνωσης.

Απολαυστικοί και οι 4 ηθοποιοί (Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης, Μυριέλλα Κουρεντή) χάρισαν μιάμιση ώρα γέλιου, μιάμιση ώρα που πέρασε χωρίς κανείς να καταλάβει πως!!! και αυτό το στοιχείο δείχνει το αμείωτο ενδιαφέρον της παρακολούθησης.

Ο κάθε ηθοποιός ερμήνευσε πολύ καλά τον ρόλο του….

Ο Σπύρος Πούλης δεν παρέλειψε στις ατάκες του να προσθέσει την Σέλλιανη, τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη και την μητέρα του….

Μια ανεπανάληπτη παράσταση. Πάντα τέτοια!!!!

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Συντελεστές:
Κείμενο:
 Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης
Σκηνογράφος : Νατάσσα Παπαστεργίου
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης