Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Μια 42χρονη γυναίκα στην Ρόδο κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την πεθερά της, την οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η 42χρονη είναι σε διάσταση με τον γιο του θύματος και έχουν συνεχείς δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών.

Ο 51χρονος πατέρας των παιδιών κατάφερε να εξασφαλίσει την επιμέλεια των παιδιών υποστηρίζοντας ότι το περιβάλλον της μητέρας και η ίδια είναι βίαιη έναντι του 13χρονου παιδιού τους.

Το 13χρονο παιδί πήγε στο σπίτι του πατέρα ενώ το δεύτερο παιδί, παρόλη την προσωρινή διαταγή έμεινε με την μητέρα, με τον πατέρα να ισχυρίζεται ΄΄οτι δελεάζει το παιδί για να μείνει μαζί της.

Τελικά η μητέρα καταδικάστηκε σε ποινή 4 μηνών για παραβίαση της προσωρινής διαταγής και το 6χρονο πήγε στο σπίτι του πατέρα.

Χθες ενώ ο πατέρας έλειπε στην δουλειά του η 42χρονη πήγε στο σπίτι του και είπε στα παιδιά να την ακολουθήσουν στην αυλή.

Η 42χρονη έβαλε στο αυτοκίνητο το 6χρονο παιδί και σύμφωνα με την καταγγελία όταν η πεθερά της προσπάθησε να εμποδίσει την διαφυγή της μπαίνοντας μπροστά από το αυτοκίνητο η 42χρονη ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε την γυναίκα τραυματίζοντας την στο κεφάλι.

Η 42χρονη ισχυρίζεται ότι η πεθερά της πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά από το όχημα.

Η συνέχεια θα δοθεί στην δικαιοσύνη.