Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πέθανε ο συνθέτης και τραγουδιστής Σταύρος Λογαρίδης

Ένας σεμνός καλλιτέχνης, συνθέτης και τραγουδιστής ο Σταύρος Λογαρίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Μαζί με τους Τουρνά, Ουίλιαμς και Παπαϊωάννου δημιουργούν το συγκρότημα Poll το 1970. Έκαναν δύο μεγάλους δίσκους ορόσημο στην ελληνική σκηνή, το «Άνθρωπε» και το «Λευκό Album», καθώς και μια σειρά 45άρια singles. Ο Σταύρος Λογαρίδης αποχώρησε από το συγκρότημα όταν οι υπόλοιποι του γκρουπ παίρνουν την απόφαση να εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1972.

Από το 1972 μέχρι και το 2007 φτιάχνει μουσική για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, κυκλοφορεί προσωπικούς δίσκους είτε σε εγχώριο, είτε σε διεθνές επίπεδο και συνεργάζεται με αρκετούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στις συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Poll, Ά.Τασούλης, Λ.Σιδεράς, Γ.Πετρίδης, Π.Σιδηρόπουλος, Γ.Πανουσόπουλος, Κ.Παπαδόπουλος, Ελ.Αρβανιτάκη, Γ.Ζήκας, Ε.Τσαλιγοπούλου, Χ.Αλεξίου, Κ.Λειβαδάς, Ν.Πορτοκάλογλου, Πυξ Λαξ, Μ.Στόκας, Β.Αλλαγιάννη, Χ.Κυριαζής, Α.Βαρδής, Δ.Πουλικάκος, Μ.Φάμελλος, Ε.Ζιώγα, Κ.Φέρρης, Β.Παπαθανασίου, Ε.Δήμου, Τ Φαληρέας, Μ.Ρασούλης, Λ.Ζώης, Γ.Φιλλιπίδης, Γ.Ρομανός, Socrates, Π.Σκούταρης, Μπουρμπούλια, Θ.Παπαντίνας.