Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Θοδωρής Μπρέστας κατέθεσε το ψηφοδέλτιο – Δήλωση

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Θοδωρή Μπρέστα

σχετικά με την κατάθεση του δημοτικού ψηφοδελτίου

Υποβλήθηκε στις 30 Αυγούστου το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου. Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές για τον αγώνα που έδωσαν και δίνουν, όχι μόνο προεκλογικά, αλλά καθημερινά με κριτήριο την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών.

Το ψηφοδέλτιο μας αριθμεί 70 υποψηφίους. Πρόκειται για ανθρώπους που συμμετέχουν και παλεύουν αταλάντευτα για τα λαϊκά συμφέροντα μέσα από εργατικά σωματεία, αγροτικούς συλλόγους, επαγγελματικές ενώσεις, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, κινήματα νεολαίας και γυναικών, εθελοντικές ομάδες και φιλοζωικές οργανώσεις.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που δεν δεσμεύεται από προσωπικά συμφέροντα και πολιτικούς  εκβιασμούς, ούτε επενδύει σε ταξίματα και κούφιες υποσχέσεις.

Η παράταξή μας, όπως απέδειξε και στις προηγούμενες θητείες, ήταν μπροστά σε όλες τις μάχες. Ανέδειξε προβλήματα, μικρά και μεγάλα, συγκρούστηκε με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε ΑΠΕ), πρότεινε λύσεις και για το σήμερα και για το αύριο, πίεσε Δημοτικές Αρχές και Δημοτικά Συμβούλια ώστε να παρθούν αποφάσεις ανακούφισης του λαού.

Προχωράμε δυναμικά στη μάχη της ψήφου σε κάθε δημοτική κοινότητα με στόχο η Λαϊκή Συσπείρωση να είναι δυνατότερη και στoν Δήμο και στην Περιφέρεια.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα!

Ψηφίζουμε αυτούς που γνωρίζουμε από τη δράση και την αγωνιστική τους στάση και όχι τους «γνωστούς» που θα μας ξεχάσουν την επομένη των εκλογών για να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο.

Ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση” παντού!