Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Ριζόπουλος σε δομές κοινωνικής πρόνοιας Ηπείρου

Πανηπειρωτική  ‘’ Περιοδεία Αγάπης και Προσφοράς’’ από το Σπύρο Ριζόπουλο

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 , ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» κ. Ριζόπουλος, επισκέφτηκε δύο δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού στα Γιάννενα και στους Φιλιάτες, όπου μοίρασε δώρα και ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Το ίδιο έπραξε και στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Αγκαλιά» στην Άρτα αλλά και στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης στην Πρέβεζα.

«Η κοινωνική προσφορά είναι ένας βασικός άξονας τον οποίο οι «Ορίζοντες Ηπείρου» υπηρετούν με συνέπεια. Ειδικά τις ημέρες του Πάσχα οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη με πράξεις. Η υποδοχή όλων, εθελοντών , ιθυνόντων και εκείνων που φιλοξενούνται στις δομές που επισκέφτηκα έγινε  με περισσή μεγαλοψυχία και αξιοπρέπεια . Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι οι κοινωνικές ανισότητες πρέπει να αποκατασταθούν με πόρους που θα απορρέουν από μια διαφορετική αντίληψη και διαμόρφωση προτεραιοτήτων με ένα νέο μοντέλο κοινωνικής στήριξης, αντικαθιστώντας τη σπατάλη που απορρέει από τη διαπλοκή», δήλωσε μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Ριζόπουλος.