Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Ριζόπουλος για περιφερειακό Ηγουμενίτσας και Μαυρομάτι – Πρέβεζα

Το σχέδιο του Σπύρου Ριζόπουλου για την οδική σύνδεση Μαυρομάτι – Πρέβεζα και ο περιφερειακός της Ηγουμενίτσας (VIDEO)

Το σχέδιο του για την οδική σύνδεση της Πρέβεζας με το Μαυρομάτι και την υλοποίηση του περιφερειακού δρόμου στην Ηγουμενίτσα παρουσίασε με νέο βίντεο ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος μαζί με τους υποψήφιους της Π.Ε. Θεσπρωτίας Μάγδα Τάτση και Βαγγέλη Μπαλαούρα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, μιλούν τόσο για το κομμάτι των υποδομών και την έλλειψη ποιοτικών και γρήγορων μεταφορών όσο και για την ερήμωση της ευρύτερης περιοχής από πληθυσμό.

Όπως αναφέρουν στο βίντεο, η οδική σύνδεση Μαυρομάτι – Πρέβεζα “κουμπώνει” πάνω της και τον περιφερειακό δρόμο στην Ηγουμενίτσα. Η υλοποίηση των δύο αξόνων θα αποσυμφορήσει το λιμάνι και το μεγάλο φορτίο που δέχονται οι δρόμοι μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Τέλος, το σχέδιο του Σπύρου Ριζόπουλου έχει στο κάδρο και την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας καθώς η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα φέρει νέα στελέχη και αυτό αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για νέες κατοικίες. Ως εκ τούτου σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η διεύρυνση ενός ποιοτικού αστικού ιστού με υποδομές υγείας, παιδείας και μεταφορών με επίκεντρο την περιοχή των Φιλιατών.

Δείτε το βίντεο 

https://www.youtube.com/watch?v=tz4wqpnCIas&t=4s