Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Ναπολέων Τσάνης για την υποψηφιότητα του με τον Γιάννη Λώλο

Η επιλογή της Ηγουμενίτσας και γενικότερα της Θεσπρωτίας για την επένδυσή μας και τον επαναπατρισμό μας, δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα αγάπης για τον τόπο καταγωγής μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η στρατηγική θέση της πόλης μας και η αναπτυξιακή τροχιά που δίνεται με το λιμάνι, την Εγνατία και το φυσικό της περιβάλλον.

Ως γονέας τεσσάρων παιδιών και υπεύθυνος για την ευημερία των εργαζομένων μου, δεν αγωνιώ μόνο για το σήμερα αλλά για το μέλλον της πόλης και για την αναπτυξιακή της πορεία όχι μόνο επιχειρησιακά αλλά και κοινωνικά.

Η καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής όλων μας ατομικά αλλά κυριότερα σαν κοινωνία, είναι το σημαντικότερο θέμα που με απασχολεί καθώς αυτό φέρνει θετικά αποτελέσματα και στην επαγγελματική μας ζωή.

Η άφιξη ιδιωτικού ενδιαφέροντος στο Λιμάνι, η απόδοση της Χερσαίας Ζώνης – 6000 Στρεμμάτων – στη διαχείριση του Δήμου, καθώς και η αλλαγή του φορέα διαχείρισης των περιοχών Natura 2000, φέρνουν νέες προκλήσεις για το αύριο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Επενδυτικές Μελέτες για την Ορθολογική Διαχείριση περιοχών Natura του Δήμου μας, οι οποίες είχαν απορριφθεί στο παρελθόν λόγω λανθασμένων αντιλήψεων αλλά και για μικροπολιτικούς λόγους, μπορούν τώρα να επικαιροποιηθούν και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Μελέτες, οι οποίες έχουν εκπονηθεί και θα έχουν ως αποτέλεσμα μια συμβατή ανάπτυξη ήπιων δραστηριοτήτων αναψυχής και τουρισμού, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν το φυσικό περιβάλλον και να ενημερώνονται για την αξία της περιοχής

Η στενή συνεργασία του Δήμου με τον Όμιλο GRIMALDI καθώς και ο Στρατηγικός Σχεδιασμός από το Δήμο της μελλοντικής Διαχείρισης της Χερσαίας Ζώνης αποτελούν θέματα μείζονος σημασίας που πρέπει να τα διαχειριστούμε με κύριο γνώμονα την Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Έχοντας ασχοληθεί στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας με τέτοιου είδους μελέτες, έργα και επενδύσεις και λαμβάνοντας υπόψη την βαρύτητα της κατάστασης, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» του νυν Δήμαρχου Ιωάννη Λώλου γιατί ξέρω ότι απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που σχεδιάζουν, διεκδικούν και υλοποιούν, με την πεποίθηση ο καθένας ότι «ΜΠΟΡΩ»!