Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Νίκος Κάτσενος για την υποψηφιότητα του με τον Αντώνη Μπέζα

ΔΗΛΩΣΗ –ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 στον συνδυασμό «ΜΑΖΙ για την Ηγουμενίτσα»” του υποψήφιου Δημάρχου ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ

Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση και πρόκληση  να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ηγουμενίτσας  με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ για την Ηγουμενίτσα»” του υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Μπέζα.

 Ενός   ανθρώπου με παραστάσεις, όραμα και τεχνογνωσία. Που του εμπιστεύτηκαν ισχυρά καθήκοντα και τα διεκπεραίωσε επιτυχώς. Τον παρακολουθώ από τα γυμνασιακά χρόνια έως τώρα. Διαθέτει κατ΄εμέ  ένα δυνατό δημιουργικό μυαλό, μια οξυδέρκεια και ένα ανήσυχο πνεύμα.  Το όραμα του για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής.

 Επιθυμία και ισχυρό κίνητρο μου είναι να αγωνιστώ και να υπηρετήσω ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση, καθαρά και έντιμα όπως έκανα στο παρελθόν ως δημοτικός σύμβουλος στον πρώην δήμο Μαργαριτίου. Όπως έκανα και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και όπως από την οικογένεια μου έμαθα να κάνω. Με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα.

Πίστευα ανέκαθεν και συνεχίζω ακράδαντα να πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση είναι το φυσικό πεδίο όπου ανθρώπινες  δυνάμεις αναπτύσσονται δημιουργικά, εκφράζονται ειλικρινά, συνεργάζονται αρμονικά και υπερβαίνουν τις διαχωριστικές γραμμές τους για το καλό του τόπου.

Με τα μάτια της λογικής και όχι των κομματικών- πολιτικών μου  γυαλιών, συσστρατεύομαι  με τον Αντώνη Μπέζα και σας καλώ να κάνετε το ίδιο ώστε  να αγωνιστούμε και να πετύχουμε να βγάλουμε την Ηγουμενίτσα από το μπλοκ των 5 χειρότερων πόλεων της Ελλάδας , μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε τα χωριά να μην νιώθουν  φτωχοί συγγενείς της πόλης και τέλος να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει πρωτίστως πιο ποιοτική η ζωή της νεολαίας στον δήμο μας και στη συνέχεια η εικόνα του δήμου συνολικά  πιο ελκυστική  στον επισκέπτη.

 Από το Ιστορικό Μαργαρίτι την πανέμορφη Πέρδικα, τα σαγηνευτικά Σύβοτα, έως τις όχθες του Καλαμά στην Φανοτή (Ντόλιανη)  Παραποτάμου.

Σας κοιτώ κατάματα και σας ζητώ μας εμπιστευτείτε.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Η. Κάτσενος 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος