Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Νίκος Αθανασίου για την συμπόρευση με τον Γιάννη Καραγιάννη

Ανακοίνωση

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοινώθηκε η συμπόρευση της παράταξής μου «1 ΜΕΛΛΟΝ ανάπτυξης και ελπίδας» με την Δημοτική αρχή και την παράταξη του Δημάρχου Κου Ιωάννη Καραγιάννη “ΔΗΜΟΣ – ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας”. Από την πρώτη στιγμή συμπράξαμε, με πραγματική ρεαλιστική προγραμματική σύγκλιση, θέσαμε τους στόχους, παλέψαμε και παλεύουμε γι’ αυτούς και με άψογη συνεργασία, χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και ανταγωνισμού, αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου, που ήταν και εξακολουθεί να είναι κοινή επιδίωξη.

Με μοναδικό κριτήριο την Αγάπη για τον τόπο μας, την αγωνία για το μέλλον του,  η κοινή αυτή επιδίωξη αλλά και συνέχιση της επιτυχημένης ομαδικής δουλειάς, επισφραγίζεται με το συνδυασμό των δυνάμεών μας σε ένα κοινό πλέον ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κο Ιωάννη Καραγιάννη, που ανανεώνει την υποψηφιότητά του και τίθεται στην κρίση των συμπολιτών μας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 .

Η συλλογική απόφαση της συνεργασίας των δύο παρατάξεων ήρθε μετά από μεγάλη σκέψη και “ζυγίζοντας” όλα τα δεδομένα, πρόσωπα, καταστάσεις και συγκυρίες, εκφράζοντας τον κοινό στόχο, εμού και των συνεργατών μου, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όσα δρομολογήθηκαν και συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα του Δήμου.

Η ενότητα και η συνεργασία χωρίς προαπαιτούμενα και με γνώμονα πάντα τον διάλογο  αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας  αλλά και τη βάση πάνω στην οποία θα εργασθούμε πρωτοποριακά για το Δήμο Σουλίου της επόμενης ημέρας με βασικό γνώμονα το συμφέρον της Δήμου και των κατοίκων του.

Θεωρούμε ότι αυτή μας η κίνηση σηματοδοτεί το μέλλον, ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο μας, ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας

 «1 ΜΕΛΛΟΝ ανάπτυξης και ελπίδας»  για το Δήμο Σουλίου που αποτελεί  για μας «εύφορη γη για όνειρα».

Σας ευχαριστώ,

Νίκος Γ.  Αθανασίου 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού 

1ΜΕΛΛΟΝ  ελπίδας &  ανάπτυξης 

«Δήμος Σουλίου …εύφορη γη για όνειρα»