Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Δημήτρης Γκαμπρέλας υποψήφιος με τον Καχριμάνη

Ο Δημήτρης Γκαμπρέλας ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Θεσπρωτία. Ο ίδιος σε δήλωση του είπε ότι με την υποψηφιότητα του θέλει να συνεχίσει τον αγώνα του για την βελτιστοποίηση της ζωής όλων στην Θεσπρωτία και ο μοναδικός προσανατολισμός του είναι το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

Η δήλωση του Δημήτρη Γκαμπρέλα:

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και κατόπιν προσωπικής συνειδητής απόφασης, δήλωσα την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Περήφανοι Ξανά!», διότι ηθικό χρέος και καθήκον μου είναι η ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου μας με την ταυτόχρονη διασφάλιση και προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Από την πρώτη στιγμή, που αποφάσισα να κατέλθω στον πολιτικό στίβο μετέχοντας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές, πρώτιστο μέλημα μου ήταν η υλοποίηση έργων για τον τόπο μας με σκοπό την αναβάθμιση και βελτιστοποίηση της ζωής όλων μας στην περιοχή της Θεσπρωτίας. Είμαι, δε, ευγνώμων για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη όλων όσων με στήριξαν και με εξέλεξαν στη θέση αυτή, από την οποία αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι έντιμα και αποτελεσματικά.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον έντιμο αγώνα μου με μοναδικό προσανατολισμό το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου.