Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιόγιακας για τις εκλογές

Βασίλης Γιόγιακας: στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για να συνεχίσει η χώρα μας τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας, της ασφάλειας

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Στις εκλογές του Μαΐου η κοινωνία έστειλε ένα διπλό μήνυμα: από τη μία, επιβραβεύθηκε η ικανότητα, η υπευθυνότητα, η συνέπεια. Επιβραβεύθηκαν το σχέδιο, και οι δυνατότητες που ανοίγονται για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Εκτιμήθηκε η ειλικρίνεια, η σεμνότητα, η μετριοπάθεια. Από την άλλη, οι πολίτες με την ψήφο τους αποδοκίμασαν τον μηδενισμό, την «τυφλή» κριτική, την ανεπάρκεια θέσεων, την ανευθυνότητα. Είπαν «ως εδώ» με την πόλωση, την οξύτητα, τη χυδαιότητα.

Έδωσαν καθαρή, αδιαμφισβήτητη πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θα είχε ξεκινήσει ήδη τη δεύτερη θητεία της αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε φροντίσει να σπείρει ως κυβέρνηση τη «νάρκη» της απλής αναλογικής

Σε αυτήν τη δεύτερη προεκλογική περίοδο επιβεβαιώθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.Αυτό καλούνται να επιβεβαιώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους στις 25 Ιουνίου. Να εκλέξουν μια ισχυρήαυτοδύναμη κυβέρνηση που θα μπορεί να κάνει πράξη το φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό σχέδιό της.

Για καλύτερες αμοιβές για όλους. Για νέες μειώσεις φόρων και εισφορών. Για καλύτερη δημόσια υγεία και καλύτερη δημόσια παιδεία. Για περισσότερα εφόδια στους γονείς αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Για πιο αποτελεσματική στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Για ένα πιο σύγχρονο, πιο αποτελεσματικό κράτος. Για μια πιο ασφαλή και ισχυρή Ελλάδα.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για να «πιάσει τόπο» η ψήφος του Μαΐου. Ψηφίζουμε για να συνεχίσει η χώρα μας τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας, της ασφάλειας. Κάθε ψήφος μετράει, και μετράει από την αρχή!

Στις 25 Ιουνίου, συνεχίζουμε, μαζί!

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!