Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιάννης Λωλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Λωλου

Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,
Όλοι γνωρίζετε την πορεία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία με συνέπεια λόγων και έργων υπηρετώ, κοιτώντας σας πάντα στα μάτια.
Όλα αυτά τα χρόνια χωρίς εύκολα λόγια και επιπόλαιες λύσεις, πορεύτηκα στο δρόμο της ειλικρίνειας, του αγώνα και της δημιουργίας, βάζοντας στον Δήμο μας στέρεες βάσεις προόδου και εξέλιξης.
Μέσα από σκληρή δουλειά και κόντρα σε πρακτικές δυσκολίες από τις πρωτοφανείς αρνητικές συγκυρίες που βίωσε η χώρα μας, εργάσθηκα με μεθοδικότητα και σχεδιασμό για την οικονομική εξυγίανση, την καλύτερη οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Αξιοποιώντας χρηματοδοτήσεις για παρεμβάσεις και αναπτυξιακά έργα ουσίας, προσπάθησα να τονώσω τη βιώσιμη δυναμική και την αναγνωρισιμότητα του Δήμου μας, φέρνοντας απτά και ρεαλιστικά αποτελέσματα, ορατά για το παρόν και ενθαρρυντικά για το μέλλον.
Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης που υποδηλώνει η θέση του Δημάρχου και ύστερα από ώριμη σκέψη, στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέτω ξανά την υποψηφιότητά μου για τη διεκδίκηση του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Προοπτικής, ώστε να συνεχίσω τις διαδικασίες μιας παραγωγικής δημιουργίας που θα μας δώσει τη δυνατότητα όχι μόνο να ολοκληρώσουμε τα εν εξελίξει έργα μας αλλά και να υλοποιήσουμε όλα εκείνα που έχουμε προγραμματίσει για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Στην προσπάθειά μου αυτή, συνεχίζω συνειδητά με ψυχή και όραμα για τον Δήμο μας, έχοντας στο πλευρό μου μια δυνατή ομάδα, ενισχυμένη με νέες δυνάμεις που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν σ’ ένα μέλλον προόδου για τον τόπο μας. Η συνύπαρξη φρέσκων ιδεών με τη γνώση και την εμπειρία, σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, μακριά από σκοπιμότητες και αγκυλώσεις, θα πάει τον Δήμο μας μπροστά.
Συνεχίζουμε δυνατά, με συνέπεια και στο αύριο. Προχωράμε μπροστά με σταθερότητα και γνώση για την πρόοδο του Δήμου που αγαπάμε.
Φίλες και φίλοι,
Απευθυνόμενος με σεβασμό προς όλους εσάς που τόσα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και μικροσυμφέροντα, σας καλώ να συμπορευτούμε σ’ έναν κοινό και τίμιο αγώνα για ένα ευοίωνο αύριο.
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Ιωάννης Λώλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Επικεφαλής Συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»

Dynami_Prooptikis

ΔύναμηΠροοπτικής

ΔήμοςΗγουμενίτσας

municipality_of_igoumenitsa