Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιάννης Καραγιάννης επίσημα υποψήφιος δήμαρχος με κοινό ψηφοδέλτιο με τον Αθανασίου

Η ανακοίνωση

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για την επόμενη μέρα!

Πρόσφατα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τον απολογισμό πεπραγμένων της για το έτος 2022. Στη διάρκεια των ετών που προηγήθηκαν αλλά και του τρέχοντος έτους, η Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε πλήθος προβλημάτων, προκλήσεων και πρωτόγνωρων καταστάσεων, διαχειρίστηκε μεγάλο αριθμό παλαιών και νέων έργων και εργάστηκε για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και έμψυχου δυναμικού για το Δήμο, σε μια δύσκολη περίοδο για την εγχώρια και παγκόσμια οικονομία. Αποτέλεσμα των παραπάνω, είναι ότι οι επιτυχίες σε πολλά επίπεδα διοικητικής ευθύνης του Δήμου άγγιξαν ιστορικό υψηλό.

Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό, αν δεν υπήρχε η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στην παρούσα Δημοτική Αρχή. Η προσπάθεια ήταν ομαδική και σε αυτή δεν περίσσεψε κανείς. Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, ανακοινώθηκε η συμπόρευση της παράταξής μου “ΔΗΜΟΣ – ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας”, με το συνδυασμό «1 μέλλον ανάπτυξης και ελπίδας» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Αθανασίου. Από την πρώτη στιγμή συμπράξαμε, θέσαμε τους στόχους, παλέψαμε γι’αυτούς και με άψογη συνεργασία, χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και ανταγωνισμού, αγωνιστήκαμε για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου, που ήταν και εξακολουθεί να είναι κοινή επιδίωξη.

Η κοινή αυτή επιδίωξη αλλά και η συνέχιση της επιτυχημένης ομαδικής δουλειάς, επισφραγίζεται με το συνδυασμό των δυνάμεών μας σε ένα κοινό πλέον ψηφοδέλτιο, που τίθεται στην κρίση των συμπολιτών μας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ανανεώνω λοιπόν την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Σουλίου, εκφράζοντας τον κοινό στόχο εμού και όλων των συνεργατών μου, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όσα δρομολογήθηκαν και συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα του Δήμου.

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Σουλίου

Γιάννης Καραγιάννης