Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιάννης Γόγολος για το πρόβλημα ύδρευσης στην Πέρδικα

Στο πρόβλημα της ύδρευσης στην Πέρδικα αναφέρεται ο Γιάννης Γόγολος με ανάρτηση του στο facebook.

Δήμαρχε για ακόμη μια φορά σας κάνω δημόσια έκκληση να βρείτε λύση. Η κατάσταση με την ύδρευση στην Πέρδικα αποτελεί κλαυσίγελο πλέον για τους κατοίκους . Στην έξαρση της υγειονομικής κρίσης του covid-19 κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν για την ύδρευση στην Πέρδικα. Το νέο έτος ήρθε με δυο διακοπές στην υδροδότηση στην Πέρδικα . Η πρώτη, έκτασης μιας νύχτας συνέβη στης 3 Δεκεμβρίου .

Οι κάτοικοι περίμεναν υπομονετικά χωρίς νερό μέχρι το επόμενο πρωί. Στα “πηγαδάκια” του χωριού εκείνο που ακουγόταν ήταν οτι “μέχρι τώρα μέναμε απο νερό το καλοκαίρι, τώρα μένουμε και το χειμώνα”. Και ενώ είχαν την εντύπωση οτι η βλάβη έχει αποκατασταθεί μια δεύτερη και σοβαρότερη ήρθε να προστεθεί λίγα μόνο εικοσιτετράωρα την παραμονή των Θεοφανείων η οποία συνεχίζετε μέχρι και τώρα. Το έλλειμμα της ΔΕΥΑΗ ήρθε να καλύψει ευτυχώς η βροχή με τους κατοίκους σε μερικές περιπτώσεις να χρησιμοποιούν δοχεία στις υδρορροές των σπιτιών για να συλλέξουν νερό.

Έχουμε θέσει το πρόβλημα για την ύδρευση στην Πέρδικα πολλές φορές στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καταθέσαμε και σχετικό αίτημα στη Δ.Ε.Υ.Α. και τις υπογραφές των κατοίκων της περιοχής. Όπως μας απαντά διαρκώς ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ” είμαστε η πρώτη ΔΕΥΑΗ στην Ελλάδα και βλέπουμε δέκα ( 10 ) Χρόνια μπροστά ” Κύριε πρόεδρε Η Δημοτική Αρχή αυτή είναι στη Διοίκηση του Δήμου Ηγουμενίτσας τα τελευταία επτά (7) Χρόνια και μέχρι σήμερα δεν είδαμε τίποτα για την επίλυση του προβλήματος στην Πέρδικα. Εσείς είδατε κύριε Πρόεδρε;

Είδατε κύριε Πρόεδρε ότι αντί να επιλυθεί το πρόβλημα στην Πέρδικα για τους καλοκαιρινούς μήνες τώρα δημιουργήθηκε πρόβλημα και τους χειμερινούς μήνες;

Κύριε πρόεδρε οι κάτοικοι της περιοχής ζούνε σήμερα και θέλουν να επιλυθεί το πρόβλημα σήμερα. Από ότι αντιλαμβάνομαι δεν μπορείτε να το διορθώσετε.

Υπάρχει λύση, να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.