Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Αντώνης Διαμάντης για την υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος

Αγαπητοί συμπολίτες της Ηγουμενίτσας,

Ονομάζομαι ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Λάζαρου και της Σταματίας. Γεννήθηκα το 1969 στα Ιωάννινα. Είμαι πτυχιούχος Λογιστικής .

Παντρεμένος με την ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με την οποία έχω αποκτήσει 2 παιδιά.

 Διατηρώ λογιστικό γραφείο στην Ηγουμενίτσα από το 1995, το οποίο απασχολεί σε μόνιμη βάση δύο υπαλλήλους, παρέχοντας εδώ και 28 χρόνια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λογιστικής.

 Το λογιστικό μου γραφείο εξειδικεύεται στην υποστήριξη επιχειρήσεων των κατηγοριών Β και Γ και με βάση τα στοιχεία του ΚΕΦΟΜΕΠ (ελεγκτικό κέντρο για επιχειρήσεις μεγάλου πλούτου), δύο από αυτές τις επιχειρήσεις που εκπροσωπώ συμπεριλαμβάνονται στη χρυσή λίστα επιστροφών ΦΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών.

Πιστεύω στον εθελοντισμό και την προσφορά, έχοντας ενεργή συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα. Διετέλεσα Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Λαμπανίτσας και μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Παραποτάμου. Υπήρξα Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας στην ποδοσφαιρική ομάδα του Θεσπρωτού για επτά έτη. Επίσης είμαι ταμίας στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Λογιστών Θεσπρωτίας.

Στόχοι και προτεραιότητες μου αποτελούν:

Η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων των κατοίκων του δήμου μας με την εφαρμογή υλοποιήσιμων σχεδίων:

 Η τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας, άμεσες λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης που ταλαιπωρεί τους δημότες μας, η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα της πόλης μας, η υγεία, η παιδεία και ο πολιτισμός.

Με κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο που ζω και εργάζομαι ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, με στόχο να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας καθώς στις επερχόμενες εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ » με αίσθημα ευθύνης για την πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Λαζ. Διαμάντης