Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας ευχαριστεί τούς υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας ευχαριστεί τούς υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου για την άψογη συνεργασία

Και κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο τέλος ενός όμορφου ταξιδιού. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους τον Δήμαρχο κ Γιάννη Καραγιάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, προκειμένου να με ορίσει ως αντιδήμαρχο στην δημοτική του ομάδα, καθώς και όλους τους υπαλλήλους του δήμου μας, με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα μια άριστη σχέση αυτά τα δύο χρόνια τής θητείας μου.

Θα μου επιτρέψουν όμως οι αγαπητοί υπάλληλοι και συνεργάτες μου να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σέ κάποιον που μου πρόσφερε σημαντική και καθοριστική βοήθεια ούτως ώστε να φέρω εις πέρας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο φίλο, συνεργάτη και άριστο επαγγελματία κύριο Ευάγγελο Παπαευαγγελου.

Βαγγέλη μου σ’ ευχαριστώ παρά πολύ για όλα.

Ελπίζω αυτά τα δύο χρόνια να μην αδίκησα κανένα, και αν το έκανα, χωρίς φυσικά να έχω πρόθεση, σάς ζητάω συγνώμη. Εύχομαι υγεία κι ευτυχία σέ σάς και τής οικογένειες σάς . Συνεχίστε με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρετε τίς υπηρεσίες σάς προς όφελος όλων των συμπολιτών μας