Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ομόφωνα ο Θωμάς Οικονόμου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Σουλίου (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου δήμου Σουλίου καθώς και την εκλογή της δημοτικής επιτροπής.

Στο προεδρείο εκλέχθηκαν ομόφωνα, ο Θωμάς Οικονόμου πρόεδρος, ο Δημήτρης Νάκος αντιπροέδρος και ο Θεόδωρος Μπρέστας γραμματέας. Μετά την εκλογή του προεδρείου που έγινε με φανερή ψηφοφορία ακολούθησε με μυστική ψηφοφορία η εκλογή της δημοτικής επιτροπής. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής εκλέχθηκαν οι Γιώργος Χειμώνας με 7 ψήφους και ο Ανδρέας Καγκιούζης με 6 ψήφους. Η Αντιγόνη Φίλη πήρε 5 ψήφους και ο Φώτης Μπάλλας 4 ψήφους. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκλέχθηκαν οι Γιάννης Καραγιάννης και Νίκος Αθανασίου με 5 ψήφους έκαστος. Από 2 ψήφους πήραν ο Γιώργος Ντάγκας και Νότης Παππάς, ενώ 1 ψήφο πήρε ο Θεόδωρος Μπρέστας.

Ο πρόεδρος Θωμάς Οικονόμου πρότεινε στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να ψηφιστεί η συμμετοχή του Θεόδωρου Μπρέστα στην Δημοτική επιτροπή με δικαίωμα γνώμης αλλά όχι ψήφου.

Ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης στην εισαγωγική του ομιλία για άλλη μια φορά τόνισε ότι θα είναι δήμαρχος όλων και ότι με διαφάνεια και σκληρή δουλειά θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα. Ζήτησε την έμπρακτη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων και με προτάσεις.

Δείτε όλη την συνεδρίαση στο βίντεο που ακολουθεί: