Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ομιλία Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Ηγουμενίτσα

Ολομέτωπη επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε από την Ηγουμενίτσα ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ζήτησε να δοθεί το στίγμα απο τη Θεσπρωτία για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αναφέροντας τα μεγάλα εργα που έχουν υλοποιηθεί από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη στον νόμο και τονίζοντας τις ιστορικές παρακαταθήκες του κινήματος στον τοπο.

Αναφερόμενος στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μάϊου μετα από μια τετραετία με κατάργηση του κράτους δικαίου, με πελατειακές σχέσεις, με αλαζονεία , αυταρχισμό, και με την αδυναμία να θωρακίσει την χώρα στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, τόνισε πως ο καλύτερος χορηγός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν ΣΥΡΙΖΑ με τον ανύπαρκτο προγραμματικό του λόγο. «Αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο κ. Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως «τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμαθε απο τα λάθη του και θεωρεί το κράτος λάφυρο»  σημείωσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τονίζοντας πως στην διακυβέρνηση του, επέλεξε να λεηλατήσει την μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση ως πολιτική επιλογή για να οδηγήσει την χώρα στο 3ο μνημόνιο, ενώ ταυτόχρονα επελεξε να παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου, τονίζοντας με νοημα την καταδίκη του Νίκου Παππά απο το ειδικό δικαστήριο με 13-0.

«Η χώρα θέλει μια δύναμη προοδευτική με σύγχρονο λογο που θα βάλει στο επίκεντρο της πολιτικής την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη, με ζητήματα που στο εξωτερικό εχουν επιλυθεί, και το ΠΑΣΟΚ ειναι η μονη δύναμη που εχει επικεντρωθεί σε αυτό» ανέφερε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σημειώνοντας τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και τις προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων οπως η Υγεία, η Παιδεία, η κοινωνική στέγαση κ.α.

Τόνισε την σχέση που εχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ευχαριστώντας τους 3 υποψήφιους της Θεσπρωτίας για την προεκλογική τους παρουσία, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο ως ενα απο τα καλύτερα ψηφοδέλτια που εχει δει ο νομός μας.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα στους Θεσπρωτούς να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και να δώσουν τον αγώνα για να «ανοίξουμε νέους δρόμους για τις νέες γενιές του τοπου μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.