Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Οι προτάσεις του Ριζόπουλου για τους αγρότες  στην Ήπειρο

“Από το ράφι στο χωράφι”: Οι καινοτόμες προτάσεις του Σπ. Ριζόπουλου για τους αγρότες  στην Ήπειρο

Ένα θέμα κομβικής σημασίας για την Ήπειρο θίγει σε νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σπύρος Ριζόπουλος, με κυρίαρχο σύνθημα “από το ράφι στο χωράφι”  Ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης  Ηπείρου βάζει στο επίκεντρο ζητήματα και προβλήματα αγροτικής παραγωγής. Ταυτόχρονα ξεδιπλώνει τις καινοτόμες προτάσεις  του που καλύπτουν όλο τα φάσμα της καλλιέργειας, από την παραγωγή μέχρι την αποθήκευση.

Το κεντρικό σύνθημα “Από το ράφι στο χωράφι” αποτελεί την αντιστροφή της διαδικασίας. Όπως τονίζεται, στόχος είναι να γίνει καταγραφή των αναγκών των καταναλωτών ώστε να υπάρξει στροφή της καλλιέργειας προς τα νέα προϊόντα.

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Περιφέρεια Ηπείρου βιοπορίζεται από τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Ως εκ τούτου ο Σπύρος Ριζόπουλος «ρίχνει» στο τραπέζι  τις  προτάσεις και το πρόγραμμα του με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου μαζί με τον υποψήφιο της παράταξης της Π.Ε. Άρτας Γιάννη Ντάλα,  αναπτύσσουν τις προτάσεις  τους  για τις  υποδομές άρδευσης,  για τα χρέη των ΤΟΕΒ, για τη  μεγάλη καθυστέρηση των αποζημιώσεων των αγροτών από τις  ζημιές,  για την έλλειψη οργανωμένων και μεγάλων αποθηκευτικών χώρων και για την επιθυμία πολλών καλλιεργητών να αλλάξουν την παραγωγή τους.