Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Οδηγός για το στοίχημα στην Formula 1

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παίκτες ασχολούνται με το στοίχημα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι στοιχηματικές εταιρίες συνεχίζουν να αναδεικνύουν τις συγκεκριμένες αγορές με την Formula 1 να αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για τους φίλους του αυτοκινήτου και της ταχύτητας. Οι επενδύσεις που έχουν κάνει οι εταιρίες για να βελτιώσουν τα μονοθέσιά τους είναι τεράστιες και το θέαμα που προσφέρουν πλέον στα grand prix είναι εξαιρετικό. Η μεταφορά τους στις στοιχηματικές πλατφόρμες έφερε ακόμα περισσότερους παίκτες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Τι είναι αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουμε για να στοιχηματίσουμε με ασφάλεια στην formula 1 και τα υπόλοιπα αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού;  

Πρωτάθλημα Formula 1

Το καλεντάρι της FIA περιλαμβάνει 23 Grand Prix σε συγκεκριμένες πίστες ανά τον κόσμο. Το πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο όπως και η σειρά των αγώνων ξεκινώντας από την πίστα του Μπαχρέιν στις αρχές Μαρτίου και καταλήγοντας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το f1 στοίχημα προσφέρει εκατοντάδες επιλογές στους παίκτες που επιλέγουν να ποντάρουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αν στις κυρίως κούρσες προσθέσει κανείς τα ελεύθερα και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά που λαμβάνουν χώρα το σαββατοκύριακο του αγώνα, τότε μπορούμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες που προσφέρει η συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά.

Μακροχρόνια στοιχήματα στην F1

Όλοι όσοι ασχολούνται συστηματικά με το στοίχημα στη Formula 1 είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον χώρο. Οι βασικές μακροχρόνιες στοιχηματικές αγορές σε αυτό το άθλημα είναι δύο. Οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν τον νικητή του πρωταθλήματος τόσο ανάμεσα στους πιλότους των μονοθεσίων όσο και αυτόν ανάμεσα στους κατασκευαστές. Βασικό κριτήριο για τις δυνατότητες πιλότων και κατασκευαστών είναι τα δοκιμαστικά που διενεργούνται κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι πρώτες αποδόσεις από την πλευρά των bookmakers ορίζονται λίγο διάστημα πριν τους επίσημους αγώνες και έχουν άμεση σχέση με τις επιδόσεις που θα λάβουν χώρα όλη αυτή την περίοδο.

Δημοφιλή στοιχήματα στη Formula 1

Τα στοιχήματα που συνοδεύουν κάθε grand prix στο καλεντάρι της FIA είναι πολλά και στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. Ο παίκτης καλείται να αξιολογήσει τους χρόνους και την κατάσταση του μονοθεσίου για να επιλέξει τον νικητή ενός αγώνα. Όπως σε όλα τα αθλήματα έτσι και εδώ υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ωστόσο αξίζει κάποιος να κοντράρει το φαβορί καθώς πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν σε μία κούρσα.

Στη Formula 1 δεν περιοριζόμαστε μόνο στην πρόβλεψη των νικητών αλλά και εκείνων που θα τον πλαισιώνουν στο πόντιουμ. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στους οδηγούς που θα δουν 2οι ή 3οι την καρό σημαία του τερματισμού. Αν μάλιστα καταφέρουν να προβλέψουν και τη σειρά τερματισμού τότε θα απογειώσουν την απόδοση του παρολί τους. Τα στοιχήματα heads up ανάμεσα σε συγκεκριμένους οδηγούς παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Όσο περισσότερο μάλιστα μελετούν τα προγνωστικά των grand prix τόσο πιο ενδιαφέρουσες γίνονται οι αποδόσεις για τη νίκη του εκάστοτε οδηγού.

Όπως προαναφέραμε σε κάθε αγώνα μπορούμε να στοιχηματίσουμε στην ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους ή σε αυτή που θα φτάσει πρώτη στη γραμμή του τερματισμού. Βέβαια η δυναμική κάθε εταιρίας έχει συγκεκριμένα όρια και δύσκολα μπορεί να τα ξεπεράσει. Τα μεγάλα φαβορί έχουν αναπτύξει τεχνολογικά τους κινητήρες και το στήσιμο των μονοθεσίων τους και δύσκολα απειλούνται σε κανονική ροή αγώνα. Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο κομμάτι αυτό για να ποντάρετε σε αγορές που έχουν αξία να προσθέσετε στο παρολί σας.

Κατατακτήριες δοκιμές

Το στοίχημα στη Formula 1 δεν περιορίζεται μόνο στον επίσημο αγώνα κάθε Grand Prix. Τα ελεύθερα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες δοκιμές είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για έξτρα πονταρίσματα από την πλευρά των παικτών. Εκεί οι πιλότοι δοκιμάζουν την αντοχή των μονοθεσίων τους και οι ομάδες προσπαθούν να καταστρώσουν την τελική τους στρατηγική. Πολλές φορές υπάρχουν εκπλήξεις που δίνουν την ευκαιρία για σημαντικές νίκες στο στοίχημα. Αν παρακολουθήσεις στενά το τριήμερο ενός grand Prix είναι σίγουρο πως θα βρεις και εσύ τις δικές σου στοιχηματικές ευκαιρίες.