Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

ΝΔ Κεντρικών Τζουμέρκων: ορισμός τομεαρχών και συνεδρίαση

Ανακοίνωση του ΔΗΜΤΟ Κεντρικών Τζουμέρκων

Kατα την διάρκεια της Α. Συνεδρίασης της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ.ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ στις 6/11/2021, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ του Νομού Άρτας κ. Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Άρτας κ. Σπύρου και οι Αντιπρόεδροι Δ.Ε.ΕΠ. Άρτας κύριοι Αθανασίου και Κεφαλας.

Με απόφαση του πρόεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ κ. Αντώνη Κοτσοκωστα ,στην συνεδρίαση έγινε και ο ορισμός τομέων ευθύνης μεταξύ των Μελών που απαρτίζουν το συμβούλιο ως ακολούθως.

1.ΚΟΤΣΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚ.ΑΝΤΩΝΗΣ.

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ&ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

2.ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ( ΚΑΘΛΥΝ).

   Α.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.

3.ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

   Β.ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΔΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

4.ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

5.ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ  ΓΕΩΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

  ΤΑΜΙΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ  ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

6.ΔΗΜΟΣ ΕΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

   ΜΕΛΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ    ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

7.ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ.

   ΜΕΛΟΣ

8.ΚΑΡΑΜΕΤΣΙΟΣ ΛΕΩΝ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

   ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε μια  συνεδρίαση εις την οποία δόθηκε η ευκαιρία να  αναλύσουμε  επίκαιρα ζητήματα, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις ως προς την βελτίωση αντιμετώπισής τους .

C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\254647639_10226501133582396_7561412040537802430_n.jpg

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για την φιλοξενία .

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τηρήθηκαν όλα τα Υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚ.ΚΟΤΣΟΚΩΣΤΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Ό νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κεντρικών Τζουμέρκων (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων), ονομάζεται Κοτσοκώστας Νίκ.Αντώνιος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και έκτοτε, έως το 2018, έζησε εκεί. Κατόπιν ήρθε στην πόλη καταγωγής του, την Άρτα, όπου και διατηρεί επιχείρηση, υγειονομικού υλικού.1634968508954

Το οικογενειακό του περιβάλλον αποτελείται από τον πατέρα του Νικόλαο Ιωαν. Κοτσοκώστα, απόστρατο Αστυνομικό, την μητέρα του Ελένη Γεω. Κοτσοκώστα, συνταξιούχου υπαλλήλου της Εισαγγελίας Ανηλίκων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την αδελφή του Θεοδοσία Νίκ. Κοτσοκώστα, Ιατρού – Ψυχίατρου.

Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, με ειδίκευση στα Βιομηχανικά Ηλεκτρονικά Ισχύος και έλαβε κατόπιν ολοκλήρωσης του κύκλου σπουδών του Πτυχίο με «Λίαν Καλώς». Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του, στο CITY University of Washington,U.S.A., με αντικείμενο το Project Management και έλαβε το Πτυχίο του με «Άριστα». Βρίσκεται στην διαδικασία έναρξης των Διδακτορικών Σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Μιλά άριστα την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του, συμμετείχε ενεργά στην φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ως εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και στην ΟΝΝΕΔ. Συμμετείχε ως μέλος σε συνδικαλιστικό όργανο του Τομέα Μεταφορών στην Αθήνα. Εγγεγραμμένο μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αρωγός σε πολυάριθμες δράσεις του κόμματος. 

Άμεσος στόχος του, με την ανάληψη της ηγεσίας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων, είναι η εφαρμογή των πολιτικών της Κυβερνήσεως, η ενίσχυση του κόμματος στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και εν γένει στον Νομό Άρτας, η υλοποίηση δράσεων προς όφελος όλων των Δημοτών, η αντιμετώπιση άμεσων και έμμεσων ζητημάτων προς όφελος όλων των Δημοτών, καθώς και η άοκνη προσπάθεια για αναβάθμιση του ηθικού και οικονομικού κλίματος της ευρύτερης περιοχής.

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων δήλωσε:

“ Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιόδου για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων. Το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές ήταν μικρό, όμως με την αμέριστη συμπαράσταση και δυναμική όλων των υποψηφίων μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και όλων των φίλων του κόμματος, καταφέραμε να δράσουμε με αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να διεξαγάγουμε την εκλογική διαδικασία με άριστα αποτελέσματα. Είμαστε παρόντες, όλοι μαζί, με διάθεση παραγωγική για το καλό του τόπου μας. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλες και όλους όσους αγωνίστηκαν για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι περίοδος έργων και όχι λόγων και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των πολιτών….μια νέα εποχή ξεκινά”.