Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Νέο γήπεδο beach volley στην Ηγουμενίτσα

Εγκαίνια του νέου γηπέδου beach volley

Με μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του νέου γηπέδου beach volley στην Ηγουμενίτσα. Πρόκειται για ένα γήπεδο που συμπληρώνει την αλυσίδα αθλητικών χώρων στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, αφού δίπλα βρίσκονται το κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς και το γήπεδο 7Χ7, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Το νέο γήπεδο είναι ολυμπιακών προδιαγραφών και διαθέτει πιστοποίηση από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη διεξαγωγή αγώνων. Παραδίδεται δε στο κοινό της Ηγουμενίτσας, ευελπιστώντας να δημιουργήσει αθλητική κουλτούρα και στο άθλημα του beach volley.

Με αφορμή τα εγκαίνια του γηπέδου διοργανώθηκε τριήμερο τουρνουά beach volley «1st open 3on3 beach volleyball tournament» στο οποίο συμμετείχαν 15 ομάδες και  46 αθλητές συνολικά. Επίσης βραβεύτηκαν αθλητές της πόλης που διακρίθηκαν σε περιφερειακούς και πανελλήνιους αγώνες. 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Ηγουμενίτσας, το ΔΣ του Συλλόγου Πετοσφαίρισης «Ερμής» Ηγουμενίτσας, καθώς και αθλητές beach volley. Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Αθλητικό Σύλλογο Πετοσφαίρισης «Ερμής» για το σοβαρό του έργο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στο αθλητικό τριήμερο του τουρνουά, μεταξύ των άλλων ανέφερε τα εξής:

«Κάθε φορά που εγκαινιάζουμε ένα νέο αθλητικό χώρο, είμαστε πραγματικά περήφανοι γιατί αισθανόμαστε ότι επιτελείται ο ρόλος και οι εξαγγελίες μας για την αναβάθμιση των συνοικιών μας, την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο μας και την προαγωγή του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Η πόλη μας απέκτησε μία ακόμη αθλητική υποδομή, η οποία έλειπε από την πόλη μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι ανήκει στις υποδομές εκείνες που αφορούν στο πιο σημαντικό και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, τις  νέες και τους νέους μας. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε με έργα μεγάλα και μικρότερα, να κάνουμε πράξη όσα ο Δήμος μας αξίζει!»