Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Νέα οχήματα στην Καθαριότητα του δήμου Ηγουμενίτσας

Δύο νέα οχήματα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Δύο ακόμη νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας προστίθενται στον μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την ενίσχυση της Διεύθυνσης Καθαριότητας για την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα (1) απορριμματοφόρο διαξονικό όχημα με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας 14m3 με σύστημα πλύσης κάδων και για ένα (1) ανατρεπόμενο φορτηγό διαξονικό μικτού φορτίου 19 tn με γερανό και αρπάγη.

Τα νέα οχήματα χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ-Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020 και εντάσσονται στον σχεδιασμό του Δήμου για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του στόλου του, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων και των συνθηκών ασφάλειας του προσωπικού καθώς και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Κατά την παραλαβή των οχημάτων ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε σχετικά: «Έχοντας κύριο στόχο τη συνολική αναβάθμιση των  προσφερόμενων υπηρεσιών μας προς τους πολίτες, αλλά και των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων μας, εκσυγχρονίζουμε τον μηχανοκίνητο στόλο μας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ. Τα νέα μας οχήματα αναβαθμίζουν συνολικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθαριότητας, ενώ παράλληλα αυξάνουν την ασφάλεια των εργαζομένων, εξοικονομούν καύσιμα και το κόστος συντήρησης και γενικότερα. Εύχομαι τα αποτελέσματα της νέας μας δυναμικής προς όφελος των δημοτών, να φανούν άμεσα και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν για να επιτύχουμε έναν ακόμη στόχο.»