Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με επιτυχία η δράση από “το Χαμόγελο του Παιδιού” στην Ηγουμενίτσα

Ολοκληρώθηκε η δράση «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» σε  συνδιοργάνωση με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, με την πολύτιμη αρωγή του ΟΠΑΠ.

Το κινητό πολυϊατρείο, που εγκαταστάθηκε στην Ηγουμενίτσα για πέντε (5) ημέρες, από 27 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ», έδωσε τη δυνατότητα σε 299 παιδιά/μαθητές της Α’θμιας εκπαίδευσης να εξεταστούν προληπτικά από εθελοντές ιατρούς, που συμμετείχαν στη δράση ανιδιοτελώς. Κατά τη διάρκεια της δράσης, πραγματοποιήθηκαν 371 εξετάσεις (13 παιδιατρικές, 45 ωτορινολαρυγγολογικές, 26 οφθαλμολογικές, 287 οδοντιατρικές).

Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά που προσήλθαν για προληπτική εξέταση, των οποίων η βοήθεια ήταν απαραίτητη για την υλοποίηση της δράσης.

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Α’θμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας, που ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» βοήθησε στην κοινοποίηση της δράσης στους μικρούς μαθητές και στις οικογένειές τους, το ξενοδοχείο «Ακταίον» για την κάλυψη μέρους των εξόδων διαμονής του προσωπικού της μονάδας και το «NANOU Donuts House» για την ευγενική του χορηγία.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά δράση προληπτικής ιατρικής του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας.