Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με ένα κλικ συγκρίνουμε έως 26 ασφαλιστικές και Βρίσκουμε το καλύτερο πρόγραμμα για τις δικές μας ανάγκες

Σύγκρινε έως 26 Ασφαλιστικές!

Το insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. και αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων της.

Έχει βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) από τα evolution awards και είναι μέλη του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείς να συγκρίνεις έως 26 ασφαλιστικές ώστε να βρεις το καλύτερο πρόγραμμα για τις δικές σου ανάγκες για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου, την μοτοσικλέτα σου, το σπίτι σου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες Κλικ εδώ