Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Λευκή νύχτα στην Παραμυθιά

Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς διοργανώνει για πρώτη φορά μια “Λευκή νύχτα” με διάφορα events με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς. Η “Λευκή νύχτα” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 Αυγούστου και γίνεται με την αρωγή του δήμου Σουλίου και του ΦΟΠ. Το ακριβές πρόγραμμα δεν μας το έχει στείλει ακόμα ο σύλλογος, ούτε υπάρχει στην σελίδα τους κάποια πληροφόρηση.

Το periodikostep.gr φυσικά πάντα θα ενημερώνει τους αναγνώστες του για τις κυριότερες ειδήσεις και ιδιαίτερα όταν αφορά στην τοπική επικαιρότητα. Και έχει πάγια θέση να προβάλλει κάθε θετική ενέργεια που γίνεται, όπως εδώ. Και το έχουμε αποδείξει και με το έντυπο περιοδικό STEP. Και επίσης έχουμε την θέση ότι “εθνικό είναι ότι είναι αληθινό”, υπό την έννοια ότι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το βάζουμε κάτω από το χαλάκι αλλά το αναδεικνύουμε για να βρούμε την λύση του.

Η προβολή όμως και η κάλυψη με ρεπορτάζ χρειάζεται κάποιες φορές και την κατάλληλη ενημέρωση από τους φορείς. Το periodikostep.gr έχει επιλέξει να προσφέρει ενημέρωση με τις κυριότερες ειδήσεις όχι μόνο τοπικά αλλά σε γενικότερο επίπεδο. Επίσης κάνουμε μόνοι μας την διανομή του περιοδικού Step σε όλη την Ήπειρο. Αυτά σημαίνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να βρισκόμαστε συνεχώς στην Παραμυθιά ώστε να “τύχει” να μάθουμε για κάποιες δράσεις, οι οποίες μάλιστα δεν ανακοινώνονται πιο πριν πουθενά.

Ο νέος εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς με μέλη που φαίνεται ότι έχουν την όρεξη να προσφέρουν ώστε να πάρει ανάσα η εμπορική αγορά της πόλης έδειξαν ήδη θετικά δείγματα. Όπως με την πρωτοβουλία να έρθει στην πόλη ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πιτούλης κατά την διάρκεια των δύσκολων στιγμών της πόλης λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ή όπως με την πρωτοβουλία για την 1η Λευκή Νύχτα με διάφορα events, ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά.

Όμως εκτός από την καλές κινήσεις που πάντα θα επικροτούμε υπάρχει ένα πρόβλημα….

Για παράδειγμα θα θέλαμε πάρα πολύ να καλύψουμε με ρεπορτάζ την συμβολική κίνηση του κ. Καχριμάνη και του κ. Πιτούλη αλλά ο σύλλογος ξέχασε να μας ενημερώσει. Είχε ξεχάσει επίσης να μας ενημερώσει για τα πρώτα του βήματα και τις εκλογές του. Μετά μας θυμήθηκε σε 1-2 περιπτώσεις και για το κορυφαίο event με την λευκή νύχτα πάλι μας ξέχασε. Εκτός και αν δεν μας ξεχνά (δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο).

Και να πεις ότι είναι πολλά τα ΜΜΕ που είναι στο δήμο Σουλίου;

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη σχέση με τους αναγνώστες μας και να μην θεωρηθεί από κανέναν ότι το periodikostep.gr “σνομπάρει” θετικές πρωτοβουλίες ή θεσμούς ή φορείς. Μακριά από εμάς κάτι τέτοιο.

Εν αναμονή λοιπόν του προγράμματος του event….