Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κοπή πίτας στον δήμο Σουλίου – Τι είπε ο δήμαρχος Θανάσης Ντάνης (βίντεο – φωτό)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Σουλίου η καθιερωμένη κοπή πίτας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης αφού ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή χρονιά» μοιράστηκε με τους εργαζόμενους τις σκέψεις του και τις κατευθύνσεις του για την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Μίλησε για συνέπεια λόγων και πράξεων καθώς και για την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων προσώπων, υπηρεσιών και φορέων επισημαίνοντας ότι οι πολίτες περιμένουν τις λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν χωρίς να υπάρχει κωλυσιεργία.

Στην συνέχεια ο κ. δήμαρχος, είπε ότι θα είναι δίκαιος αλλά και αυστηρός κριτής χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην συνέπεια και τις υποχρεώσεις καθώς και για την τήρηση του ωραρίου και της προβλεπόμενης ιεραρχίας.

Τέλος ο κ. δήμαρχος σημείωσε ότι μόνο με ομαδική εργασία και προσφορά θα υπάρχει επιτυχία, κάτι που «το οφείλουμε στους κατοίκους και συνδημότες μας».

Στην συνέχεια απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας, ο δημοτικός σύμβουλος Νότης Παππάς εκ μέρους του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Καραγιάννη και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Μπρέστας.

Μετά τις σύντομες ομιλίες ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Επίσης στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Οικονόμου,  οι αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου Ανδρέας Καγκιούζης, Αντιγόνη Φίλη, Γιώργος Χειμώνας, Αλέξανδρος Κοντός, , δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκδήλωση:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ