Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στην ΔΕΥΑΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας πραγματοποίησε συνάντηση  με την Πρόεδρο κ. Μονάχου αλλά και μέλη του Σωματείου των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ηγουμενίτσας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, τόνισαν από κοινού την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για ιδιωτικοποίηση των φορέων διαχείρισης του νερού και των ΔΕΥΑ, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα ενός πολύτιμου αγαθού και φυσικού πόρου που οφείλει να είναι προσβάσιμος οικονομικά και ποιοτικά σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Συζήτησαν αναλυτικά με τους εργαζόμενους τα προβλήματα τους, την έλλειψη στελέχωσης σε κρίσιμες ειδικότητες που καλύπτονται με διαδοχικές συμβάσεις και το γεγονός ότι οι 12 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού που είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δρομολογηθεί με τη δημόσια προκήρυξη την άνοιξη του 2019 , όταν και επανασυστάθηκαν οι καταργημένες οργανικές θέσεις απ την καταστροφική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Σαμαρά Βενιζέλου και εγκρίθηκε εκ νέου το αναθεωρημένο οργανόγραμμα της ΔΕΥΑΗ, που ακόμα και σήμερα, μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ αγνοούνται προκλητικά και αναιτιολόγητα.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου κρίνουν πώς θα ζήσουμε, ποιοί θα κυβερνήσουν και ποιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στη χώρα τα επόμενα 4 χρόνια. 

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είναι ψήφος για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους.