Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κλείδωναν τις ανήλικες κόρες σε δωμάτιο και τις άφηνε χωρίς νερό

Μια απίστευτη ιστορία εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με κατηγορούμενους μια μητέρα 4 κοριτσιών και του πατριού τους.

Η μητέρα έστελνε τα παιδιά στα πάρκα της πόλης του Ηρακλείου να ζητιανεύουν με τις ώρες. Όταν γνώρισε τον 59χρονο και μετακόμισαν στο σπίτι του οι συνθήκες για τις ανήλικες έγιναν χειρότερες.

Ο πατριός τους ήταν βίαιος απέναντι τους κακοποιώντας συστηματικά τα κορίτσια με λεκτική αλλά και σωματική βία. Τις υποχρέωνε να πλένονται ενώπιον της μητέρας και δύο φίλων του και τις κλείδωνε στο δωμάτιο για ώρες χωρίς φαγητό και νερό. Στο σχολείο δεν πήγαιναν κάθε μέρα και όταν πήγαιναν ήταν απεριποίητες με βρώμικα ρούχα.

Ο πατριός της ανάγκαζε τρομοκρατώντας τες να δείχνουν χαρούμενες όταν επισκέπτονταν την κοινωνική λειτουργό ή την παιδοψυχίατρο.

Η μητέρα σε όλα αυτά δεν αντιδρούσε καθόλου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι και επέβαλε στην μητέρα ποινή φυλάκισης 7 ετών και 5 μηνών και στον σύντροφό της 8,5 έτη.

Το κορίτσια πλέον ζουν με τον πατέρα τους καθώς του ανατέθηκε η επιμέλεια τους και οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών είναι καλύτερες ενώ πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.