Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κατάθεση των υποψήφιων του Παναγιώτη Νταή – Η ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την κατάθεση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων του υπουργείου εσωτερικών.

Τους μήνες που πέρασαν είχαμε επικοινωνία με πολλούς συμπολίτες μας, γνωριστήκαμε και ξαναγνωριστήκαμε με αυτούς και συγκροτήσαμε ένα συνδυασμό αγώνα και νίκης. Μέσα από αυτή την ανοιχτή διαδικασία συζήτησης συναποφασίσαμε να συμπορευτούμε με βασικά κριτήρια το κοινό μας όραμα για την ανάπτυξη του τόπου, την ανιδιοτέλεια και τη διάθεση για προσφορά. 

Δεν πιέσαμε αλλά πείσαμε. Δεν αναγκάσαμε αλλά συζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Δεν τάξαμε αλλά συναντηθήκαμε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Η συμμετοχή στο συνδυασμό μας αποτέλεσε συνειδητή επιλογή κατόπιν ώριμης σκέψης και όχι εκπλήρωση υποχρεώσεων για εξυπηρετήσεις του παρελθόντος ή υποσχέσεις του μέλλοντος.

Το διάστημα μέχρι τις εκλογές θα αναπτύξουμε το πρόγραμμα μας στην Ηγουμενίτσα και σε όλες τις άλλες κοινότητες του Δήμου. Θα παρουσιάσουμε το συνδυασμό και το πρόγραμμά μας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα.

Με τους ανθρώπους μας, τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας και τις αξίες μας διεκδικούμε την ψήφο των συμπολιτών μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας θα είμαστε νικητές.

Να θυμάστε πως στο παραβάν είστε μόνοι και καλείστε να αποφασίσετε αξιοκρατικά για το μέλλον μας!