Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Ρεγγίνα Δηλαβέρη για την υποψηφιότητα της με τον Καχριμάνη

Η αιρετή Περιφέρεια ως θεσμός, διαθέτει όργανα με ευρείες αρμοδιότητες στην υλοποίηση έργων και υποδομών στρατηγικής σημασίας και η Περιφέρεια Ηπείρου έχει καταφέρει να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και να υλοποιήσει σημαντικά έργα, που αφενός βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών και αφετέρου ενίσχυσαν την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και την εξωστρέφεια των προϊόντων της Ηπείρου

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Αλέκου Καχριμάνη στο πρόσωπό μου και η πρότασή του να συμμετάσχω εκ νέου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στη Θεσπρωτία. Η Ήπειρος  κατάφερε την τρέχουσα περιφερειακή περίοδο, παρά τις  δύσκολες συνθήκες που ταλάνισαν την χώρα μας, έχει σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα στην εξωστρέφεια και στην καινοτομία, στην στήριξη των επιχειρήσεων και της καινοτομίας, να διεκδικήσει και να υλοποιήσει σημαντικά έργα υποδομής σε όλους τους τομείς της οικονομίας και στον πολιτισμό. Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν στην Θεσπρωτία είναι ο βιολογικός καθαρισμός στο παραλιακό μέτωπο της Θεσπρωτίας, η είσοδος Πλαταριάς, ο δρόμος Ελευθεροχώρι- Σούλι, η είσοδος στο Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας, οι εργασίες αναστήλωσης στο θέατρο της Γιτάνης και στο Κάστρο της Κιάφας, η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση στο Σούλι, καθώς και σύγχρονοι κυκλικοί κόμβοι σε επικίνδυνα σημεία των εθνικών μας οδών.  Επίσης έδωσε μεγάλο αγώνα για τους δασικούς χάρτες, για την αποτροπή εγκατάστασης μονάδος ασφαλτικών στην Σαγιάδα και αιολικών πάρκων και πρωτοπορεί στην ενεργειακή αναβάθμιση των ΤΟΕΒ.

Με συναίσθηση της ευθύνης και όρεξη για πολλή δουλειά, συμπορεύομαι με τον Αλέκο Καχριμάνη, γιατί ξέρει να μιλάει με έργα, μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους. Γιατί ο Συνδυασμός Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου έχει καταφέρει να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας γύρω από το κοινό καλό. Απευθύνομαι σε όλες και όλους και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας, ως υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, για μια Ήπειρο δυνατή, με ευθύνη, έργα και αποτέλεσμα.

Ρεγγίνα Δηλαβέρη

Δικηγόρος- Αντιπεριφερειάρχης Ειδικών Θεμάτων: Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σουλίου- ΒΙΟΠΑΘΕ- Ιχθυοκαλλιέργειες