Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Παραμυθιά με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Θανάση Ντάνη (βίντεο – φωτό)

Πάθος, παλμός, ελπίδα, σιγουριά….. λέξεις που περιγράφουν την αποψινή μεγαλειώδη, για τα δεδομένα της πόλης, προεκλογική συγκέντρωση για την κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό “ΝΑΙ! Γυρίζουμε Σελίδα”, Θανάση Ντάνη. Η Παραμυθιά έδωσε το μήνυμα της νίκης.

Από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και μπροστά από το εκλογικό κέντρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Την ώρα που έφτασε ο Θανάσης Ντάνης υπήρξε πολύ θερμή υποδοχή, με αποτέλεσμα να ανέβει στο βήμα φανερά συγκινημένος από την αγάπη αλλά και την προσμονή του κόσμου.

Στην ομιλία του υπήρχαν συχνές διακοπές με χειροκροτήματα. Ο λόγος του μεστός, αναφέρθηκε και στην απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής σε πολλούς τομείς, αλλά επιγραμματικά αναφέρθηκε και στις δικές του προτεραιότητες και θέσεις.

Στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουν στην εξέδρα και τους χαιρέτησε έναν – έναν.

Η ομιλία του έκλεισε, με την σιγουριά της νίκης και της αλλαγής σελίδας για τον δήμο Σουλίου, και ευχαρίστησε πολλές φορές τον κόσμο για την παρουσία του και την στήριξη του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ομιλία του Θανάση Ντάνη:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ