Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Παναγιώτα Σούρλα για την υποψηφιότητα της με τον Αντώνη Μπέζα

Φίλες και φίλοι,

Σχετικά με την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα «Μαζί για την Ηγουμενίτσα», θα ήθελα να παραθέσω τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στην επιλογή μου αυτή

Όσοι με γνωρίζετε, γνωρίζετε ότι η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση εμφορούνταν πάντα από κίνητρα καθαρά και με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικούς καιροσκοπισμούς. Βλέποντας τον Δήμο μας να «λιμνάζει», με μια «κουρασμένη» Δημοτική Αρχή , αποφάσισα να κατέλθω ξανά στον στίβο της Αυτοδιοίκησης:

-Γιατί συνειδητοποίησα ότι η αποχή μας από τα τοπικά δρώμενα έχει ως αποτέλεσμα να αφήνουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια ανθρώπων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας.

-Γιατί οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να επιδιώκουμε οι ίδιοι με τις γνώσεις και την εμπειρία μας τις αλλαγές που επιθυμούμε στον Δήμο μας.

-Γιατί η οξυδέρκεια, οι γνώσεις, η εμπειρία και το όραμα του επικεφαλής του Συνδυασμού μας Αντώνη Μπέζα με έπεισαν ότι και θέλει, και ξέρει και μπορεί να κάνει επανεκκίνηση στο Δήμο Ηγουμενίτσας και να συμβάλει ενεργά στην πρόοδο του.

-Γιατί η επάρκεια και το πολιτικό του ανάστημα αναγνωρίζεται ακόμη κι από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

-Γιατί συστρατεύτηκαν μαζί του, στην πλειοψηφία τους, νέες, αξιόλογες και υγιείς δυνάμεις του τόπου, με όραμα και πραγματική διάθεση για προσφορά.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η επαγγελματική μου ενασχόληση και η συμμετοχή μου στα κοινά, με έχουν φέρει κοντά στα προβλήματα του τόπου μας και τις ανησυχίες των ανθρώπων του. Σας καλώ να στηρίξετε τον αγώνα μας και τον αγώνα τόσων νέων ανθρώπων που συναποτελούν την ομάδα μας και παλεύουν για να δώσουν στον τόπο μας την ελπίδα

Παναγιώτα  Σούρλα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηγουμενίτσας με τον Συνδυασμό του  Αντώνη Μπέζα «Μαζί για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ»

Σύντομο βιογραφικό

Κατάγομαι από το Μαργαρίτι Θεσπρωτίας. Κόρη του κτηνοτρόφου Γιώργου Σούρλα και της Μαρίας, το γένος Σινδώρη. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων». Από το 2004 έως και σήμερα διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του άλλοτε Δήμου  Μαργαριτίου, καθώς και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας την περίοδο 2017-2019. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τόλια, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα.