Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Πάργας

Με την παρουσία πλήθους δημοτών και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παραμυθίας Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών – Τοπικών Συμβούλων και Προέδρων του Δήμου Πάργας. Η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει τα καθήκοντα της την 1/1/2024 και θα έχει πενταετή θητεία.

 Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι νέοι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Νταής Παναγιώτης, Σουλίου κ. Ντάνης Αθανάσιος και Ζηρού κ. Ζυγούρης Γεώργιος, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Μπισκανάκη Φανή και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Ηλίας, οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου κ. Σιαβίκης Γεώργιος, του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας κ. Γούλας Θωμάς, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας κ. Γιάννος Βασίλειος,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Ζέρβας Φώτης, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάργας κ.  Νίκος Ζαχαριάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαμορφωθεί ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας με την συμμετοχή όλων, μια που  μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μια κοινωνία, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.