Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η ΘΕΑΤΟ για τις παραστάσεις στην Παραμυθιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΑΤΟ 

(με αφορμή τις παραστάσεις που δόθηκαν στην Παραμυθιά)

Η ΘΕΑΤΟ (Θεατρικός Σύλλογος – ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς) παρουσίασε στις 29-30/6 και 1-7/23 στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά το δικαστικό θρίλερ

 «12 Ένορκοι».

Κατά γενική ομολογία όσων παρακολούθησαν την παράσταση το έργο κατάφερε να καθηλώσει τον θεατή συμπαρασύροντάς τον στην δίνη των προβληματισμών που αφορούν πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες της ζωής.

Ανάμεσα σε άλλα , ανέδειξε την σημασία της δύναμη της φωνής του ενός απέναντι στην πληοψειφία  , μέσα σε μια κοινωνία που η παντός είδους ομαδοποίηση , η γκετοποίηση και κοινωνική και προσωπική απομόνωση  αναδύει έντονη την ανάγκη για αντίσταση στην αποστασιοποίηση από τα πανανθρώπινα αγαθά και τις αξίες που οδηγούν τα τελευταία χρόνια στην απομόνωση των ανθρώπων και την ανάπτυξη ενός τεράστιου εαυτού (υπερεγώ) με αυτοκαταστροφικές συνέπειες για την προσωπική μας αλλά και την κοινωνική μας ευημερία.

Η ΘΕΑΤΟ πιστή στα θεατρικά της ραντεβού με το θεατρόφιλο κοινό της καταφέρνει να δημιουργεί μια σημαντική τομή στην τοπική μας κοινωνία και στα πολιτιστικά μας δρώμενα επιλέγοντας έργα που θα δώσουν στον θεατή αυτό που αναφέρεται συχνά ως : «τροφή για σκέψη» και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος μας ανταποκρίνεται σε αυτήν μας την καλλιτεχνική προτρπή μέσω της τέχνης του θεάτρου !

Σύντομα ξεκινάμε τα θεατρικά μας ταξίδια σε όλη την Ελλάδα (Κόρινθο , Αιτωλικό , Δίστομο , Φιλιατρά & έπεται συνέχεια)  σε φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου για να γίνουμε και πάλι ταξιδευτές του Δήμου Σουλίου που θα μεταφέρουν τον τόπο μας σε διάφορα μέρη της χώρας μας με όχημα το Ερασιτεχνικό Θέατρο !

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Σουλίου για την  συνεργασία και για την παραχώρηση της αίθουσας του θεάτρο στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά για τις πρόβες και για τις παραστάσεις .

Ευχαριστούμε επίσης τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας για την χορηγία του και την στήριξή του .

Μα πιο πολύ ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει 27 χρόνια τώρα και μας κοιτά στα μάτια εκφράζοντας την αληθινή αγάπη και την αποδοχή της ΘΕΑΤΟ ως κορυφαίου οργανισμού στα θεατρικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας 

Καλά ανταμώματα στο σανίδι της ΘΕΑΤΟ !