Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Ηγουμενίτσα τίμησε τα εγκαίνια του θεάτρου ΦΑΟΣ (βίντεο – φωτό)

Δεκάδες πολίτες της Ηγουμενίτσας πήγαν στα εγκαίνια του θεάτρου ΦΑΟΣ. Είδαν τους χώρους, μίλησαν με τους πρωτεργάτες Θωμά Λιώλιο και Άρτεμις Αγαθοπούλου, και χειροκρότησαν όλους τους συνεργάτες του θεάτρου.

Το θέατρο – πολυχώρος ΦΑΟΣ είναι ένα πραγματικό κόσμημα στην πόλη της Ηγουμενίτσας και φέρνει έναν άνεμο πολιτισμού και ελπίδων. Φτιαγμένο με μεράκι και πολύ αγάπη έχει ήδη τμήματα θεάτρου, τραγουδιού και ζωγραφικής. Με παιδικό και εφηβικό τμήμα.

Είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια που μέχρι τώρα δεν στηρίχθηκε όσο έπρεπε από τους θεσμούς της πόλης. Χθες ήταν στον χώρο ο δήμαρχος κ. Λώλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νταής, ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος δήμαρχος κ. Μπέζας, ο βουλευτής κ. Γιόγιακας, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Μπραΐμη. Είδαν τον χώρο, τους ανθρώπους τους ξέρουν, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία αν ο πολιτισμός και μέσω αυτού του θεάτρου δεν στηριχθεί.

Η Άρτεμις Αγαθοπούλου και ο Θωμάς Λιώλιος στην μικρή τους παρουσίαση δεν θέλησαν να εκφράσουν πικρίες, σε μια τέτοια μέρα η συγκίνηση και τα θετικά συναισθήματα περισσεύουν. Απεναντίας ευχαρίστησαν όλους όσοι μέχρι τώρα ήταν αρωγοί της προσπάθειας τους.

Το periodikostep.gr θα είναι κοντά στην ομάδα και θα προβάλει τις εκδηλώσεις του θεάτρου γιατί θεωρούμε ότι έρχεται να δώσει κάτι το ξεχωριστό στην περιοχή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή βραδιά:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ