Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Εύη Μπάρμπα για την υποψηφιότητα της

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Παραμυθιά, για το καλό της οποίας απευθύνομαι προς τους συμπατριώτες μου. Τα τελευταία είκοσι ένα χρόνια της ζωής μου ζω μόνιμα στην Παραμυθιά οπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ιδιώτης γιατρός μικροβιολόγος και έχω μία κόρη τριάμισι ετών.

Ο Δήμος μας αν και μικρός αριθμητικά , διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε ανάπτυξη, όπως πλούσια ιστορία, με ακμάζουσα οικονομία , στο παρελθόν, φυσική ομορφιά, ζεστούς και φιλόξενους δημότες. Ωστόσο ( τα τελευταία χρόνια) διαπιστώνω μια στασιμότητα στην ανάπτυξη. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να ακολουθήσουμε την εξέλιξη που διακατέχει την κοινωνία μας τόσο στην τεχνολογία όσο και στο πολιτιστικό και πολιτισμικό τομέα. Πρέπει να ξεφύγουμε από την παρακμή και τον μαρασμό.

Θέλουμε ένα Δήμο πιο λειτουργικό, δημιουργικό ,περισσότερο βιώσιμο για τους δημότες του , για τα παιδιά μας, αλληλέγγυο για τα προβλήματα της καθημερινότητας ,με διαφάνεια και αντικειμενικότητα στην λήψη των αποφάσεων και επιπλέον εξωστρεφή.

Στο πρόσωπο του κ. Αθανάσιου Ντάνη διέκρινα μια προσωπικότητα ευγενική, πρόσχαρη και φιλική, εξαίρετο επιστήμονα, με ζήλο για δουλειά, με ικανότητα διεκπεραίωσης όποιων καταστάσεων , γνώστη των απαιτήσεων της κοινωνίας και πάνω από όλα με αγάπη για τον τόπο του και επιθυμία να προσφέρει.

Για όλα τα παραπάνω και την πίστη ότι θα προσφέρει ειλικρινά αποδέχτηκα την πρότασή του να συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του οποίου ηγείται Ναι_Γυρίζουμε σελίδα.