Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η ανακοίνωση της περιφέρειας για τα νέα κρούσματα στην Παραμυθιά

 Νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού  στην Παραμυθιά

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν στη διάρκεια της ημέρας (Κυριακή 21 Ιουνίου)   για τη διάγνωση ως θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού,  :δύο αδελφών 52 και 59 χρόνων  από την Παραμυθιά, προστίθενται τα εξής:   

Από τον έλεγχο των δειγμάτων που έγινε από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διαπιστώθηκαν άλλα πέντε θετικά κρούσματα ατόμων που ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο γυναικών. 

Το γεγονός αυτό συνθέτει μια εξαιρετική ιδιάζουσα περίπτωση για την Ήπειρο και μετά από επικοινωνία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργου αύριο Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Το Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς,  βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για τη λήψη όλων των ενδεικνυόμενων προληπτικών μέτρων. 

Με οδηγίες του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και σε  συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η ιχνηλάτηση των επαφών θα συνεχιστεί εξονυχιστικά  αύριο, ως και τις επόμενες ημέρες  από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας  και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.  
 Μετά από συνεννόηση  Δ/σης Πολιτικής Προστασίας και Δήμου Σουλίου, αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Παραμυθιά