Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Αλληλεγγύη στο λαό της  Παλαιστίνης! 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                     Αλληλεγγύη στο λαό της  Παλαιστίνης! 

              Καμία εμπλοκή – καμία συμμετοχή στη σφαγή! 

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να εκφράσουν ακόμα πιο αποφασιστικά την καταδίκη τους στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ αυξάνει την εμπλοκή της Ελλάδας συνεχίζοντας να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις ΝΑΤΟικές αποστολές, που καμία σχέση δεν έχουν με την ασφάλεια της χώρας. Συνεχίζει τη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Συνεχίζει να δαπανά υπέρογκα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας. 

Τώρα πρέπει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, να υψωθεί τείχος απέναντι σε όλους αυτούς που εμπλέκουν την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά στον πόλεμο. Πρέπει να υψωθεί τείχος αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης. Στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων και των πρωτοβουλιών που παίρνουν Εργατικά Κέντρα και ταξικά σωματεία πανελλαδικά, το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη την Παρασκευή 26/1 και ώρα 18.30 στην αίθουσα ΠΑΝΘΕΟΝ, στην Ηγουμενίτσα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει και προβολή ταινίας.