Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εργαζόμενος δήμου έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας

Ένας 49χρονος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας έχασε την ζωή του χθες Κυριακή όταν περίπου στις 16:45 πήγε να ανοίξει μια παιδική χαρά.

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διήνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρα μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδό της στην οδό Περικλέους, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, και εκεί κατά την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και παρόλες τις προσπάθειες του διασώστη που εφάρμοσε για 20 λεπτά ΚΑΡΠΑ ο εργαζόμενος δεν επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού 16 ετών.

Η ανακοίνωση του δήμου Καλλιθέας

«Σχετικά με την τραγική απώλεια του 49χρονου εργαζόμενου μας στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εργαζόμενου μας. Ο Δήμος Καλλιθέας, είχε συμμορφωθεί με όλες τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών φαινομένων».