Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Επιχειρηματίας χτυπούσε την γυναίκα του και την κατασκόπευε με κάμερες

Η πρώην σύζυγος ενός επιχειρηματία από την Λάρισα δημοσιοποίησε καταγγέλλοντας τον την βία που ασκούσε πάνω της. Η δημοσιοποίηση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η αλλοδαπή μητέρα δύο κοριτσιών με φωνή που τρέμει περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωνε λέγοντας «αποφάσισα μαζί με τις δύο κόρες μου να δραπετεύσω από το σπίτι στις 24 Φεβρουαρίου καθώς ο άνδρας μου με ανάγκαζε να κάνω ό, τι ήθελε αυτός. Με απειλούσε, με χτυπούσε, με ξεφτίλιζε μπροστά σε φίλους και γνωστούς και από τον Μάιο του 2021 έγινε ακόμη πιο βίαιος».

Ο επιχειρηματίας την είχε αναγκάσει να μην έχει social media ενώ ήθελε να την απομακρύνει από την οικογένεια της και να μην έχει επαφή με τους δικούς της που ήταν στην πατρίδα της.

Η γυναίκα έκφρασε τους φόβους της για την δική της ζωή αλλά και των παιδιών της που έβλεπαν όλη την βία που ασκούσε αλλά είπε ότι η ίδια δεν μπορούσε να μιλήσει καθώς υπήρχαν κάμερες παντού, ακόμα και στην τουαλέτα.

Ο επιχειρηματίας ζητάει δικαστικά να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών ενώ η γυναίκα καταλήγοντας είπε “Θέλω να σταματήσει η βία και να είμαι επιτέλους ελεύθερη”