Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εντυπωσιακή και θερμή υποδοχή στον Θανάση Ντάνη σε Ξηρόλοφο και Καρβουνάρι (φωτό)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Ναι Γυρίζουμε Σελίδα επισκέφθηκε τον Ξηρόλοφο και το Καρβουνάρι.

Η υποδοχή που του έγινε ήταν εντυπωσιακή και ιδιαίτερα θερμή. Η παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού δημοτών δίνουν τον “νικητή των εκλογών”. Ο Θανάσης Ντάνης συνομίλησε με πολλούς δημότες, αλλά έκανε και μία μικρή ομιλία παρουσιάζοντας στους παρευρισκόμενους στοιχεία του προγράμματος.

Συναντήθηκε και με τον Χάρη Καγκιούζη και συνομίλησε μαζί του για την μεγάλη επένδυση στο Καρβουνάρι με το εργοστάσιο φαρμακευτικής Κάνναβης.

Αναλυτικά:

– Επισκεπτόμενος καταστήματα εστίασης στον Ξηρόλοφο, ο κ. Ντάνης σημείωσε «Γνωρίζουμε, θέλουμε & μπορούμε να πούμε #ΝΑΙ_ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ_ΣΕΛΙΔΑ στον τόπο μας. Και σε αυτή την ωραία προσπάθεια σας θέλω όλες & όλους ΜΑΖΙ μας».

Στο Καρβουνάρι ο κ. Ντάνης ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού, επισημαίνοντας την ανάγκη η περίοδος των χαμένων ευκαιριών να μείνει πίσω, βλέποντας την προσδοκία των ανθρώπων για βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

– Αναφερόμενος στις προοπτικές που μπορεί να έχει ο τόπος, ο κ. Ντάνης έκανε μνεία στην επένδυση της Sitec Pharma, καθώς & στον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κ. Χαρίση Καγκιούζη, για την κατασκευή εργοστασίου φαρμακευτικής κάνναβης στην Κοινότητα, & τη συμβολή της στην αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου.

– Στο πλαίσιο αυτό τόνισε: «Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο χαμένο χρόνο. Δεν είναι δυνατόν έργα ουσίας να μένουν στάσιμα. Με την εντολή σας στις 8 Οκτωβρίου, ξεκινάμε δουλειά. Τα προβλήματα είναι σημαντικά, όμως είναι μεγάλες & οι δυνατότητες του Δήμου & ισχυρή η θέλησή μας να είμαστε μια ΟΜΑΔΑ που θα δίνει λύσεις για το καλό όλων».

Ο Θανάσης Ντάνης φανερά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε:

Εχθές στον Ξηρόλοφο & το Καρβουνάρι.

Με πολύ κόσμο & θερμή υποδοχή.

Ήρθε η ώρα η περίοδος των χαμένων ευκαιριών να μείνει πίσω – Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο χαμένο χρόνο. Δεν είναι δυνατόν έργα ουσίας να μένουν στάσιμα.

Γνωρίζουμε, θέλουμε & μπορούμε να πούμε #ΝΑΙ_ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ_ΣΕΛΙΔΑ στον τόπο μας. Και σε αυτή την ωραία προσπάθεια σας θέλω όλες & όλους ΜΑΖΙ μας.

Με την εντολή σας στις 8 Οκτωβρίου, ξεκινάμε δουλειά. Τα προβλήματα είναι σημαντικά, όμως είναι μεγάλες & οι δυνατότητες του Δήμου & ισχυρή η θέλησή μας να είμαστε μια ΟΜΑΔΑ που θα δίνει λύσεις για το καλό όλων.

Απόψε συνεχίζουμε σε 👇🏻

✅ Χόικα στις 19:30

✅ Γλυκή στις 20:30

✅ Ποταμιά στις 21:30