Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εκτέλεσαν 55χρονο στην αυλή του σπιτιού του – δύο τραυματίες

Μαφιόζικη εκτέλεση είχαμε στην περιοχή Σκούρτα Βοιωτίας με θύμα τον 55 χρονο Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστού με το παρατσούκλι “θείος Τζο” στον χώρο της «Greek Mafia».

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την χαλάρωση λόγω του Πάσχα έφτασαν στην περιοχή όπου το θύμα ήταν μαζί με συγγενείς και φίλους στην αυλή του εξοχικού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 4 άτομα με μοτοσικλέτες και οι 2 από αυτούς με καλυμμένα τα πρόσωπα τους μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και άρχισαν να πυροβολούν. Ο Σκαφτούρος έβγαλε και αυτός το όπλο του για να ανταποδώσει αλλά τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραστών.

Ακόμα τραυματίστηκαν η κόρη του, 22 ετών και ένας 45χρονος. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η μία μηχανή των δραστών παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διαφυγή τους και οι δράστες αναγκάστηκαν να την αφήσουν η οποία και βρέθηκε από την αστυνομία.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, αλλά και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Το θύμα είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί για συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς, αλλά και για αρκετές υποθέσεις απαγωγών, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ήταν ηγετικό στέλεχος της ελληνικής μαφίας, δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου ενώ το 2018 είχε δεχθεί επίθεση μέσα στην φυλακή από μέλη της αλβανικής μαφίας.