Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εκπαίδευση μαθητών νηπιαγωγείου Μαυρουδίου στην οδική ασφάλεια

«Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας εκπαιδεύουν τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου στην οδική ασφάλεια»

«Κινούμαι με ασφάλεια» ονομάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας που προσέφερε το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας στους μαθητές του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου την Τρίτη 23/01/2024 και παρουσιάστηκε από την κα Άννα Παναγιωτοπούλου, Αστυνόμο Β’ και τον κ. Ηλία Βλασσόπουλο, Υπαρχιφύλακα. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας που θα πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά μικρής ηλικίας, καθώς και εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια και βέβαια, στο τέλος απονεμήθηκαν διπλώματα.

Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του καινοτόμου προγράμματος, ανήκει στην κα Άννα Παναγιωτοπούλου, Αστυνόμο Β’,  η οποία  επιμελήθηκε το εκπαιδευτικό πλαίσιο και την παρουσίαση για όλα τα σχολεία της Π/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. 

Ευχαριστούμε θερμά τους αστυνομικούς που επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου και παρουσίασαν το πρόγραμμα στους μαθητές με προθυμία, μέσα σε ένα άκρως παιδαγωγικό πλαίσιο, αγκαλιάζοντας με αγάπη και στοργή τα μικρά παιδιά. 

Θερμές ευχαριστίες επίσης, στον απερχόμενο Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και νυν Υποδιευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, κ. Χρήστο Γρίβα, καθώς και στον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Ιωάννη Παππά,  για την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα.