Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Ηγουμενίτσα για το Πολυτεχνείο

Κάλεσμα σε εκδήλωση του ΚΚΕ (μ-λ) 

Ομιλητές  

Μούκας Βασίλειος, αγωνιστής του Πολυτεχνείου 

Μπούτσωρας Κώστας, Ιατρός νοσοκομείου Φιλιατών – Ταξική Πορεία Υγειονομικών 

Θα γίνει σύντομη παρουσίαση του νέου βιβλίου ‘Πολυτεχνείο 1973.Η εξέγερση αναζητά την συνέχειά της’ συλλογικό έργο, βιβλιοπωλείο Εκτός των τειχών. 

Την Πέμπτη 16/11 το ΚΚΕ (μ-λ) στη Θεσπρωτία καλεί στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί στην Ηγουμενίτσα, στο πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στις 7μμ. 

50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που ωστόσο μοιάζει και είναι δραματικά επίκαιρη και φέρνει πάντα τον αέρα της νιότης του κόσμου απέναντι στη βαρβαρότητα και στη σαπίλα του αστισμού. 

 Μιλά κατευθείαν στο νου και στις καρδιές της νεολαίας και των λαϊκών ανθρώπων, παραμένει φωτεινός φάρος για το σήμερα και οδηγός για το δρόμο του λαού! 

Το αποκορύφωμα της τριήμερης κατάληψης, η κορυφαία ιστορική στιγμή της πάλης του λαού μας, της ανυποχώρητης πάλης για ΛΕΥΤΕΡΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ που σφραγίστηκε με το αίμα των δολοφονημένων παιδιών του, κουβαλά το χτες των αγώνων  της περιόδου εκείνης ζωντανό , ολοζώντανο, μέσα στο τώρα,  και αναζητά τη συνέχειά του.  

ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στις φωνές της συνθηκολόγησης, στο ρεαλισμό της υποταγής στην διπλή ιμπεριαλιστική εξάρτηση και στους υπηρέτες της.  

ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στην άγρια εκμετάλλευση και καταπίεση της εργατικής τάξης και του λαού από τους ντόπιους κηφήνες.  

ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στο φασισμό και στη φασιστικοποίηση  του συστήματος. 

Η φετινή επέτειος κρατά ψηλά τη σημαία της Παλαιστίνης, φωνάζει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! 

Τα «ΕΞΩ αι ΗΠΑ»  και «ΕΞΩ το ΝΑΤΟ» παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στις συνειδήσεις,  για να φύγουν οι ΒΑΣΕΙΣ του θανάτου απ’ τη χώρα, για να σταματήσει η εμπλοκή στα πολεμικά μέτωπα των δολοφόνων του πλανήτη. 

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!