Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δύο αστυνομικοί έδωσαν τέλος στην ζωή τους

Δύο αστυνομικοί σε περιοχές του Λασιθίου έδωσαν χθες τέλος στην ζωή τους, με διαφορά λίγων ωρών. Η αστυνομία λέει ότι οι δύο αυτοκτονίες δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Ο ένας αστυνομικός, 35 ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, έξω από το σπίτι του. Ήταν παντρεμένος, χωρίς παιδιά, με καταγωγή από την Άρτα. Ο 35χρονος άφησε σημείωμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο, ενώ από τον υπηρεσιακό γιατρό (Νευρολόγο) είχε χαρακτηριστεί ως βαρύ περιστατικό.

Ο δεύτερος αστυνομικός, 34 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του στη Σητεία. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελαιώνα, στην περιοχή Εσταυρωμένος. Ο 34χρονος αστυνομικός ήταν άγαμος, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ, ωστόσο βρισκόταν σε άδεια μακράς διάρκειας και είχε πάει στην Κρήτη για διακοπές. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας θα κληθεί να καταθέσει και το συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου που τον είδε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.