Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δύναμη ψυχής από την Ιωάννα – έβγαλε την μάσκα και συγκλόνισε!!! (βίντεο)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δύναμη ψυχής προχωρά στην ζωή της και για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι εμφανίστηκε χωρίς την προστατευτική μάσκα.

Την αρχή την έκανε με μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο ινσταγκραμ και στην συνέχεια συμμετέχοντας στην εκπομπή του Θεοδωράκη Πρωταγωνιστές.

Μίλησε για την ζωή της, για το πριν και το μετά, για πρώτη φορά βρέθηκε στον χώρο που έγινε η επίθεση και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές  “περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι.”

Όσο για την γυναίκα που τις έριξε το βιτριόλι είπε “Δεν νομίζω πως θα άλλαζε κάτι μια συγγνώμη. Θα ήθελα να νιώσω πως έχει καταλάβει το κακό που έχει προκαλέσει. Με τη στάση της δεν έδειξε κάτι τέτοιο”

Στην συνέχεια είπε για τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και πως κάποια στιγμή σκέφτηκε και την αυτοκτονία. Στην αρχή απέφευγε να δει το πρόσωπο της ή τα χέρια της.

” Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ».

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Κοιτάζω και λέω ‘είσαι όμορφη’. Για εμένα η λέξη ‘όμορφη’ δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πως νιώθω και την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου. Κι έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση», τόνισε η Ιωάννα.