Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δυναμικό ψηφοδέλτιο 162 υποψηφίων κατέθεσε ο Αχιλλέας Γκούμας

Δυναμικό και πλήρες ψηφοδέλτιο 162 υποψηφίων κατέθεσε ο συνδυασμός “Βήμα στο αύριο” με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα.

Δυναμικό και πλήρες κατατέθηκε στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Βημα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα.

Η ανταπόκριση των δημοτών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Γκούμα, αντανακλά την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας για έναν διαφορετικό, καλύτερο, Δήμο Πάργας. 

Το ψηφοδέλτιο 162 υποψηφίων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για το Δήμο Πάργας, είναι ενα ψηφοδέλτιο που έγινε για να αντιμετωπίσει τα προβληματα του τόπου με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σκληρά για αυτόν. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας σε δήλωση του αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ σε όλες και όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον τόπο μας. 

Συνεχίζουμε με βήμα σταθερό τον αγώνα μας για να κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο άλμα στο αύριο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Ενώνουμε τους δημότες!”